Przejdź do treści strony Przejdź do menu Przejdź wyszukiwarki Przejdź do mapy biuletynu WCAG
Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
Reset:
Lektor:

Informacja o wyniku konkursu na stanowisko dyrektora

Publicznej Szkoły Podstawowej im. Mikołaja Kopernika w Malni

Burmistrz Gogolina informuje, że Komisja Konkursowa powołana Zarządzeniem Burmistrza Gogolina NR OR.I.0050.100.2022 z dnia 1 czerwca 2022 r., na posiedzeniu          w dniu 9 czerwca 2022 r, wyłoniła kandydata na stanowisko dyrektora Publicznej Szkoły Podstawowej im. Mikołaja Kopernika w Malni Panią Aleksandrę Sowada.

Uzasadnienie:

Pani Aleksandra Sowada spełniła wszystkie wymagania formalne wskazane w ogłoszeniu       o konkursie, a także uzyskała bezwzględną większość głosów członków Komisji Konkursowej.

Z up. Burmistrza

Krzysztof Reinert

Zastępca Burmistrza

Gogolin, 20.06.2022 r